Dienstag, 28. Juni 2011

A.G.M. Algebra clasa a IX-a partea a II-a

Rostul postarii de fata este intregirea culegerii de clasa a IX-a, din care am uploadat ieri primele trei capitole. Astazi inchei cu capitolul 4, dedicat functiilor numerice: de gradul intai si al doilea, modul, partea intreaga, puteri si radicali - curricula clasei a IX-a. Numarul exercitiilor depaseste 800, capitolul fiind impartit din cauza dimensiunii mari in doua fisiere - partea I si a II-a.

Per total, culegerea de Algebra pentru clasa a IX-a are in stadiul actual peste 1500 de exercitii. Daca as mai avea ceva timp, as completa cu exercitii din Gazetele anilor 1987-1992. Cum am mai zis, nu promit. Daca 6 (sase) ani nu am miscat nimic in directia asta, auspiciile nu sunt prea grozave. Am material nesortat si pentru clasa a X-a, cu atat mai mult acolo nu stiu cand voi avea timp sa misc ceva.

Capitolul 4 - Functii numerice, partea I (proprietati generale, functia de gradul intai si al doilea, sisteme neliniare)
Capitolul 4 - Functii numerice, partea a II-a (probleme rezolvate cu ajutorul ecuatiilor, modul, partea intreaga, puteri si radicali)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen